- Рудный
Сіздің қалаңыз
Тауарлардың болуы, жеткізу мерзімдері және төлем әдістері туралы ақпаратқа әсер етеді.
Кызылжидек
- Үй
- Дәрі-дәрмектер
- Асқазан, ішек, бауыр
- Кызылжидек
Кызылжидек
Өнім мәліметтері
Өндіруші | Зерде-Фито |
---|---|
Өндіруші елі | Қазақстан |
Форма | порошок |
Саны | 1 |
Қаптамасы | қорап |
Түр | дәрі-дәрмек |
Дәріханалардан босатылу шарттары | рецептсіз |
Белсенді ингредиенттер
Белсенді зат | Доза |
---|---|
Дәрілік шөптер, негізгі | 1 мг |
Дәл қазір жеткізу құны
Елді мекен | Рудный |
---|---|
Бөлшек бағасы | 540 ₸ |
Болжалды жеткізу уақыты Перевод (тәулік бойы) | 60 минутқа дейін |
Қоймада | жоқ |
Тапсырыс бағасы
Препаратты алдын ала тапсырыс беруге болмайды.
Қолданар алдында препаратқа қоса берілген нұсқауларды мұқият оқып шығыңыз. Бұл беттегі ақпарат тек ақпараттық мақсатта берілген. Препаратқа қоса берілген нұсқаулық басымдық болып саналады.
Қолдану нұсқаулығы
Lingonberry Phyto-шай 25.0 (жапырақтары)
Құрамы: лингонжидек жапырақтары 25 г
Химиялық құрамы: Лигонжидек жапырақтарында фенолды гликозидтер – арбутин және метиларбутин, гидрохинон туындылары, танин және басқа флавоноидтар бар. Cowberry жидектерінде көп мөлшерде қант, аскорбин қышқылы және каротин, органикалық қышқылдар бар.
Негізгі қасиеттері: Лингонжидек жапырақтарындағы негізгі белсенді ингредиенттер - арбутин, метиларбутин гликозидтері. Зәр шығару жүйесіндегі қабынуға қарсы және антисептикалық әрекет организмде арбутиннің гидролизі кезінде пайда болатын гидрохинонға және таниндерге байланысты. Гидрохинонның диуретикалық және бактерицидтік әсері де бар. Катехиндер капиллярлардың сынғыштығын төмендетеді.
Фармакологиялық қасиеттері:
диуретикалық
қабынуға қарсы
антисептикалық
асқазан-ішек
тұтқыр
мультивитаминді
Қолдану көрсеткіштері: Бүйрек және қуық ауруларында (пиелонефрит, цистит, уролития), подагра, ісіну кезінде несеп айдағыш, қабынуға қарсы агент ретінде қолданылады. Холеретикалық және тұзды ерітетін әсерге ие
Қарсы көрсеткіштер:
Дайындау әдісі: 6 г (1 ас қасық) шамасында шикізат эмаль ыдысқа салынып, 200 мл (1 стакан) қайнаған ыстық су құйылады, қақпақпен жабылады және қайнаған суға (су моншасында) 30 минут қыздырылады. минут, бөлме температурасында 10 минут суытады, сүзгіден өткізеді, қалған шикізатты сығып алады. Алынған сорпаның көлемі 200 мл қайнаған сумен реттеледі. Дайындалған сорпа 2 күннен аспайтын салқын жерде сақталады.
Қолдану тәсілі: Тамақтанудан 30 минут бұрын күніне 3-4 рет 1/2 кесе алыңыз. Қолданар алдында шайқаңыз